Diensten

Inmeten, monteren en bezorgen

Diensten - Inmeten, monteren en bezorgen
Home > Diensten
Let op! Wilt u het product door ons laten monteren maar heeft u zelf ingemeten? Dan dient de factuur vóór de montage betaald te worden.
Kiest u naast inmeten ook voor onze montagedienst, dan worden per gemonteerd product de inmeetkosten in mindering gebracht. (Bijv. 3x inmeten en 2x monteren is dan 2x inmeetkosten in mindering)

Onze voordelige services

Bezorgen

Laat uw bestelling(en) door onze bezorgservice bezorgen.

Wij bezorgen in:
- Nederland (Excl. waddeneilanden).
- België: Op postcodes 1000 t/m 5099 en 7000 t/m 9999

Kies bij een bestelling voor bezorgen. Zodra het product arriveert in ons magazijn wordt er via e-mail een afspraak gemaakt.

Inmeten

Maak gebruik van onze inmeetservice en laat ervaren monteurs het gewenste product inmeten. Zo bent u verzekerd van een passend product en ligt de verantwoordelijkheid bij ons. 

Inmeten is mogelijk in:
- Nederland (Excl. waddeneilanden)

Montage

Wilt u het product laten monteren? Kies dan voor onze Montageservice. Uw product wordt dan gemonteerd door één van onze vakkundige montagebedrijven.

Montage is mogelijk in:
- Nederland (Excl. waddeneilanden)

Kies bij een bestelling voor montage. Zodra het product arriveert in ons magazijn wordt er via e-mail een afspraak gemaakt.

Op zoek naar markiezen, zonneschermen, rolluiken, terrasoverkappingen, screens, veranda's, rolpoorten of een ander type zonwering? Dan bent u bij JVS Zonwering aan het goede adres!
Contact
JVS Zonwering BV
De Heinen 22
5371 MJ Ravenstein (Nederland)
(mogelijk in navigatie: Huisseling)
 
Telefoon:
+31 (0) 486 850 119
(voorkeur via e-mail)
Website:
www.markiezen-discount.nl
E-Mail:
Copyright © 2021 JVS Zonwering - Alle rechten voorbehouden