Beoordelingen

Hebben wij u goed geholpen of zijn er verbeterpunten?

Beoordelingen - Hebben wij u goed geholpen of zijn er verbeterpunten?
Home > Beoordelingen

Geef uw eigen mening over Markiezen-discount.nl en laat een beoordeling achter.

 SlechtMatigVoldoendeGoedZeer goed
Prijs
Kwaliteit
Naam
Woonplaats
E-mailadres
Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd op de website.
Titel
Omschrijving
 
Plaatsen

Geplaatste beoordelingen

24-09-2021
Gertjan (Julianadorp)
Prijs:
Kwaliteit:

Aluminium jaloezieen
Prima service, netjes verpakt en bezorgd. En makkelijk zelf op te hangen voor een mooie prijs! 👍

23-09-2021
Kappert (Goor)
Prijs:
Kwaliteit:

Luxafex
Mooi en snel geleverd .
Bezorger was erg geduldig en netjes.
Onze volgende bestelling alweer geplaatst.

23-09-2021
Jan smit (ARNHEM)
Prijs:
Kwaliteit:

Rol gordijn
Alles is goed alleen had ik wit kast besteld krijg ik bruin kast

Geachte Heer Smit,

Bedankt voor uw review.
Wij zien in uw bestelling en ook in de bevestiging die we u hebben toegezonden dat er door u is gekozen voor de onderstaande kastkleur:
Kastkleur: Donker bruin, RAL8019

Wij vernemen graag van u mochten wij dit niet juist hebben geleverd.

23-09-2021
Nico (Berghem)
Prijs:
Kwaliteit:

Hr
Snel en goed geleverd

22-09-2021
Boor (Wernhout)
Prijs:
Kwaliteit:

In t geheel
Perfecte ontvangst, info en afhandeling

22-09-2021
Conen (Kinrooi (Belgie))
Prijs:
Kwaliteit:

Rolluiken
We hebben 2 rolluiken besteld AR39, het rolluik van 1 meter breedte zit stevig in de geleiders, het rolluik van 2m70 heeft wat veel speling en ik vrees dat dit hinderlijk gaat zijn wanneer de wind hier recht op staat.
De service verder was zeer goed, zowel per e-mail als de levering.

21-09-2021
J van Hemert (Standdaarbuiten)
Prijs:
Kwaliteit:

Rolluiken
Heb rolluiken laten instaleren door JVS
Ben zeer tevreden over de service en afwerking.

20-09-2021
Dirk van den Berge (Eindhoven)
Prijs:
Kwaliteit:

Aanrader
Wij hebben in september 2021 5 screens gekocht bij JVS. Zowel de kwaliteit als de installatie zijn uitmuntend. Conclusie: Goede kwaliteit voor een goede prijs. M.a.w een aanrader.

20-09-2021
J. Goos (Prinsenbeek)
Prijs:
Kwaliteit:

Geleverde materialen.
Alles volgens afspraak geleverd.
Ben zeer tevreden.

20-09-2021
Frans (Eindhoven)
Prijs:
Kwaliteit:

Montage zonwering
Montage was prima en volgens afspraak, maar zonwering piepte bij het naar beneden lopen en de kabelgoot liet na een paar weken los. Het heeft bijna drie maanden geduurd voordat het hersteld was.

Op zoek naar markiezen, zonneschermen, rolluiken, terrasoverkappingen, screens, veranda's, rolpoorten of een ander type zonwering? Dan bent u bij JVS Zonwering aan het goede adres!
Contact
JVS Zonwering BV
De Heinen 22
5371 MJ Ravenstein (Nederland)
(mogelijk in navigatie: Huisseling)
 
Telefoon:
+31 (0) 486 850 119
(voorkeur via e-mail)
Website:
www.markiezen-discount.nl
E-Mail:
Copyright © 2021 JVS Zonwering - Alle rechten voorbehouden