Beoordelingen

Hebben wij u goed geholpen of zijn er verbeterpunten?

Beoordelingen - Hebben wij u goed geholpen of zijn er verbeterpunten?
Home > Beoordelingen

Geef uw eigen mening over Markiezen-discount.nl en laat een beoordeling achter.

 SlechtMatigVoldoendeGoedZeer goed
Prijs
Kwaliteit
Naam
Woonplaats
E-mailadres
Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd op de website.
Titel
Omschrijving
 
Plaatsen

Geplaatste beoordelingen

04-05-2022
F.klijzing (Monnickendam)
Prijs:
Kwaliteit:

Zeer tevreden
Mooi zonnescherm besteld en op tijd geleverd, service is goed. Prijs verschil met de winkel voor het zelfde scherm en doek ruim 700,00. Ik heb wel het scherm zelf opgehangen, was zwaar maar met hulp is het te doen. Wij zijn super blij.

04-05-2022
Griep (Schiedam)
Prijs:
Kwaliteit:

Mvr
Zeer mooie screen mooie prijs en zeker een aanrader. JVS Zonwering zeer goed klantvriendelijk en komen de afspraken zeker na.

04-05-2022
Joost (Heerhugowaard)
Prijs:
Kwaliteit:

Ziet er keurig uit
Horren zien er keurig uit, zijn stevig ondanks de grote afmetingen, en zijn keurig bezorgd.

02-05-2022
Steven Oskam (Waddinxveen)
Prijs:
Kwaliteit:

Zipscreen 105
Ziet er mooi uit, werkt naar behoren, netjes afgeleverd met alle bijbehorende materialen, levensduur nog niets over te zeggen uiteraard.

29-04-2022
Anita Kraak (Elst)
Prijs:
Kwaliteit:

Screens
Vriendelijke en deskundige monteurs, tevreden over het produkt

29-04-2022
H.M.A. van Daalen (Alphen aan den Rijn)
Prijs:
Kwaliteit:

Goede en snelle reparatie
Door storm beschadigde 2-jaar oude rolluik is vakkundig en snel gerepareerd met een nieuw pantser.

29-04-2022
Mario (Kerkrade)
Prijs:
Kwaliteit:

Snelle levering, duidelijke communicatie top
Site is duidelijk. Stap voor stap invullen en bestellen.
Duidelijke afspraken. 30 min van te voren bellen ze dat ze onderweg zijn.
Je hoeft geen tijdsblok van halve of hele dagen thuis te blijven.

Prima service, vriendelijke bezorger.

Top!

28-04-2022
Johan (Drenthe)
Prijs:
Kwaliteit:

Prima
Alles perfect

28-04-2022
Erwin Schuijers (Oss)
Prijs:
Kwaliteit:

Goede service
Goede service en levering alleen jammer als je via de showroom alles besteld er geen zelf tappers op kleur meegeleverd worden!

28-04-2022
C.Beuker (Emmen)
Prijs:
Kwaliteit:

Jaloezieen
Snel geleverd. goede kwaliteit, super prijs

Op zoek naar markiezen, zonneschermen, rolluiken, terrasoverkappingen, screens, veranda's, rolpoorten of een ander type zonwering? Dan bent u bij JVS Zonwering aan het goede adres!
Contact
JVS Zonwering BV
De Heinen 22
5371 MJ Ravenstein (Nederland)
(mogelijk in navigatie: Huisseling)
 
Telefoon:
+31 (0) 486 850 119
(voorkeur via e-mail)
Website:
www.markiezen-discount.nl
E-Mail:
Copyright © 2022 JVS Zonwering - Alle rechten voorbehouden