Beoordelingen

Hebben wij u goed geholpen of zijn er verbeterpunten?

Beoordelingen - Hebben wij u goed geholpen of zijn er verbeterpunten?
Home > Beoordelingen

Geef uw eigen mening over Markiezen-discount.nl en laat een beoordeling achter.

 SlechtMatigVoldoendeGoedZeer goed
Prijs
Kwaliteit
Naam
Woonplaats
E-mailadres
Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd op de website.
Titel
Omschrijving
 
Plaatsen

Geplaatste beoordelingen

24-06-2022
Evert jan (Laren)
Prijs:
Kwaliteit:

Hr
Zeer correcte behandelingen en levering fantastisch product opmaat gemaakt ! ben er blij me aluminium Jaloezieën 16 mm op tijd geleverd alles in een keer en compleet

23-06-2022
R.L.W Sommers (Nuland)
Prijs:
Kwaliteit:

Screens
Bestellen en leveren prima gegaan. Elektrisch screen en gekozen voor kabel door de geleider. Om de kabel door te voeren door de geleider wordt er (af fabriek) een sparringpartner geslepen in het einkapje van de bak. Hierdoor is dit kapje heel zwak en brak bij plaatsing het pootje af wat ik de geleider valt. Raar dat deze optie wordt aangeboden omdat je het product zo wel zwak maakt.

22-06-2022
Michel (Schijndel)
Prijs:
Kwaliteit:

Screen
Zeer tevreden over ons screen prijs kwaliteit top.

22-06-2022
Hil (Belgie)
Prijs:
Kwaliteit:

Jaloezieën
Levering perfect op tijd aan huis. De jaloezieën zijn prijs kwaliteit zeer goed. Allemaal maatwerk 👍

20-06-2022
Bert (Krimpen aan den IJssel)
Prijs:
Kwaliteit:

Dhr.
Prima product exact op maat en keurig verpakt.

20-06-2022
Jolea Bucsek (Almere)
Prijs:
Kwaliteit:

Service
Er kwam een bout deels los uit de muur; snel en vakkundig onder garantie opgelost

19-06-2022
Ercan (Tiel)
Prijs:
Kwaliteit:

Veranda 6x3m
Goed verpakt en op tijd geleverd binnen gesteld termijn van 15 dagen.
Chauffeur heeft geholpen met tillen naar de tuin. Alles was compleet en rubbers waren voorgemonteerd. Goede kwaliteit veranda makkelijk te monteren.

17-06-2022
Janssen (Nieuw-Vennep)
Prijs:
Kwaliteit:

Jaloezieën
Prima jaloezieën voor in de stacaravan. Jammer dat er niet meegedacht werd bij het ophalen hoe het passend te krijgen in de auto. Zonder doos had het makkelijk gepast. Nu had ik 45 minuten moeten rijden om onverrichter zaken weer naar huis te moeten en nog een keer terug met een andere auto.

16-06-2022
B van der Wal (Heerenveen)
Prijs:
Kwaliteit:

2 mooie witte screens
2 screens ontvangen die goed verpakt waren. De screens zelf gemonteerd en was met de instructies via de site niet moeilijk. Zeer tevreden en hoop dat het lang mee gaat.

16-06-2022
Roy haverhals (Waalwijk)
Prijs:
Kwaliteit:

Rolluiken- screens- luifel
Zeer goed en snel geleverd

Op zoek naar markiezen, zonneschermen, rolluiken, terrasoverkappingen, screens, veranda's, rolpoorten of een ander type zonwering? Dan bent u bij JVS Zonwering aan het goede adres!
Contact
JVS Zonwering BV
De Heinen 22
5371 MJ Ravenstein (Nederland)
(mogelijk in navigatie: Huisseling)
 
Telefoon:
+31 (0) 486 850 119
(voorkeur via e-mail)
Website:
www.markiezen-discount.nl
E-Mail:
Copyright © 2022 JVS Zonwering - Alle rechten voorbehouden