Beoordelingen

Hebben wij u goed geholpen of zijn er verbeterpunten?

Beoordelingen - Hebben wij u goed geholpen of zijn er verbeterpunten?
Home > Beoordelingen

Geef uw eigen mening over Markiezen-discount.nl en laat een beoordeling achter.

 SlechtMatigVoldoendeGoedZeer goed
Prijs
Kwaliteit
Naam
Woonplaats
E-mailadres
Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd op de website.
Titel
Omschrijving
 
Plaatsen

Geplaatste beoordelingen

31-05-2023
Wouter (Burgerveen)
Prijs:
Kwaliteit:

Prijs / Kwaliteit verhouding is perfect
Goed product voor een nette prijs. Ook bij vragen gewoon een telefoon nummer dat je kan bellen met goede support. Veel meer dan je van de meeste internet winkels krijgt.
Levering was binnen de gestelde tijd en volgens afspraak prettige chauffeur en bestelling goed aangekondigd en compleet.

31-05-2023
Wido Dijkmans (WIjchen)
Prijs:
Kwaliteit:

Prima service en snelle levering
Na het maken van een afspraak (kon erg snel) hebben wij ons laten adviseren over screens. Goede uitleg van de mogelijkheden en er kon snel ingemeten worden. Ook de offerte en het bestellen is zeer goed geregeld.

31-05-2023
Pieter Zijderveld (Rhoon)
Prijs:
Kwaliteit:

Wederom gewoon goed
Na een eerste bestelling naar volle tevredenheid, een tweede bestelling gedaan. En wederom snel geleverd en dezelfde kwaliteit. JVS blijft gewoon een aanrader.

25-05-2023
Maarten (Bilzen)
Prijs:
Kwaliteit:

Rolluik
Zeer tevreden van uw product

25-05-2023
H Weerden (Oss)
Prijs:
Kwaliteit:

Screen
Prima

25-05-2023
Annemieke Calatz (Heusden)
Prijs:
Kwaliteit:

Luxaflex
Zeer mooie luxaflex die helemaal op maat zijn, echt top! En ik kwam ze ophalen zonder afspraak (niet goed gelezen) en dat was geen probleem heel fijn!

25-05-2023
Ton Pol (Olst)
Prijs:
Kwaliteit:

Rolluik
Past en werkt perfect.

22-05-2023
H. Hekman (Enschede)
Prijs:
Kwaliteit:

Dhr
Zien er mooi uit en kwaliteit is goed.

21-05-2023
Hans (Beek)
Prijs:
Kwaliteit:

Rolluiken
Goede prijs kwaliteit en snelle levering en montage

19-05-2023
Wout Derksen (Lichtenvoorde)
Prijs:
Kwaliteit:

Ritsscreens met somfy io motor
Blij met de levering vd screens. Voldoen aan de verwachting. Vragen bij de bestelling werden perfect beantwoord.

Op zoek naar markiezen, zonneschermen, rolluiken, terrasoverkappingen, screens, veranda's, rolpoorten of een ander type zonwering? Dan bent u bij JVS Zonwering aan het goede adres!
Contact
JVS Zonwering BV
De Heinen 22
5371 MJ Ravenstein (Nederland)
(mogelijk in navigatie: Huisseling)
 
Telefoon:
+31 (0) 486 850 119
(voorkeur via e-mail)
Website:
www.markiezen-discount.nl
E-Mail:
Copyright © 2023 JVS Zonwering - Alle rechten voorbehouden