Beoordelingen

Hebben wij u goed geholpen of zijn er verbeterpunten?

Beoordelingen - Hebben wij u goed geholpen of zijn er verbeterpunten?
Home > Beoordelingen

Geef uw eigen mening over Markiezen-discount.nl en laat een beoordeling achter.

 SlechtMatigVoldoendeGoedZeer goed
Prijs
Kwaliteit
Naam
Woonplaats
E-mailadres
Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd op de website.
Titel
Omschrijving
 
Plaatsen

Geplaatste beoordelingen

28-01-2022
Danny Rondberg (Vleuten)
Prijs:
Kwaliteit:

Zonneschermen dakkapel
Montage heeft het erg lang geduurd, maar wij hadden geen haast. Uiteindelijk vakkundig en kwalitatief goed uitgevoerd. Scherpe prijzen. Pro actieve communicatie richting klant over levering en montage kan verbeterd worden.

28-01-2022
Huisman (Zwolle)
Prijs:
Kwaliteit:

Goed en goedkoop
Dit bedrijf levert kwaliteit, goedkoop en leveren service door de montagebedrijven.
We hebben rolluiken gekozen via internet. Van begin tot eind aflevering hebben we prima service ontvangen.

27-01-2022
Van der Meer (Hoofddorp)
Prijs:
Kwaliteit:

Rolluik
Goed product, perfect op maat gemaakt. Keurig geleverd door een zeer vriendelijke Brabantse meneer.

27-01-2022
André (Limburg)
Prijs:
Kwaliteit:

Rolluiken besteld
Snel en goed geleverd

26-01-2022
A Prins (Tweede Exloermond)
Prijs:
Kwaliteit:

Zeer tevreden
Zeer goede producten en goede service .
Binnenkort bestel ik nog meer

26-01-2022
Bollen (Bree)
Prijs:
Kwaliteit:

Screens
Bestellen na de maten grondig te hebben gecontroleerd. Dan bevestiging en de vraag om alles nog eens na te kijken om dan te bevestigen. Top. Zo hoort het.
Enige minpuntje is de leverprijs.

26-01-2022
Callewaert Ulricke (Torhout (BE))
Prijs:
Kwaliteit:

Super service
Goeie prijs/kwaliteit
Vriendelijke levering

26-01-2022
Schneijderberg (Klundert)
Prijs:
Kwaliteit:

Rolluik
Heel goed en snel

25-01-2022
RGJ-Montage (Noordwijkerhout)
Prijs:
Kwaliteit:

Erg tevreden
Mooi materiaal voor een goede prijs.

24-01-2022
Robert Bonke (Tiel)
Prijs:
Kwaliteit:

Goed product
Afgelopen week een rolluik van JVS geplaatst. Redelijk snelle levering, conform afspraken gemaakt en keurig ingepakt. Ziet er keurig uit!

Op zoek naar markiezen, zonneschermen, rolluiken, terrasoverkappingen, screens, veranda's, rolpoorten of een ander type zonwering? Dan bent u bij JVS Zonwering aan het goede adres!
Contact
JVS Zonwering BV
De Heinen 22
5371 MJ Ravenstein (Nederland)
(mogelijk in navigatie: Huisseling)
 
Telefoon:
+31 (0) 486 850 119
(voorkeur via e-mail)
Website:
www.markiezen-discount.nl
E-Mail:
Copyright © 2022 JVS Zonwering - Alle rechten voorbehouden