Beoordelingen

Hebben wij u goed geholpen of zijn er verbeterpunten?

Home > Beoordelingen

Geef uw eigen mening over Markiezen-discount.nl en laat een beoordeling achter.

 SlechtMatigVoldoendeGoedZeer goed
Prijs
Kwaliteit
Naam
Woonplaats
E-mailadres
Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd op de website.
Titel
Omschrijving
 
Plaatsen

Geplaatste beoordelingen

05-08-2020
L van Fessem (Tilburg)
Prijs:
Kwaliteit:

De heer
Hangt mooi strak voor het raam, Dik tevreden, zijn er erg blij mee

05-08-2020
L van Fessem (Tilburg)
Prijs:
Kwaliteit:

De heer
Hangt mooi strak voor het raam

04-08-2020
Sjaak Vogel (Middelburg)
Prijs:
Kwaliteit:

Mooie rolluiken, goed en voordelig
2 rolluiken besteld en deze zijn keurig verpakt en correct geleverd.
Meet alles zorgvuldig op met meetinstructie en check alles nog een keer.
Zelf monteren is, zeker voor de handiger DHZ-er echt niet moeilijk.
Bekijk en lees altijd wel eerst goed de instructie tekst en filmpjes.
Véél voordeliger dan aanbieders uit de omgeving met montage!

04-08-2020
Bas (Zoetermeer)
Prijs:
Kwaliteit:

Ibiza plus zonwering
Inmiddels hangt de Ibiza plus wit. Mooi gesloten bak, mooie afwerking erg blij mee, echt wel kwaliteit .
Na ongeveer een maand werd de Ibiza plus bezorgd. Het gewicht van de 5 meter lange zonwering is behoorlijk. Wij hebben hem zelf gemonteerd aangezien de wachttijd meer dan 8 weken was voor montage en de prijs was ook behoorlijk, maar goed ieder zijn keuze. Met 4 man kregen we hem net omhoog voor montage. De mee bestelde 10 mm chemische ankers uiteindelijk niet gebruikt. Wij hebben spouwmuren waardoor we in de baksteen moesten boren en daarbij pluggen met 2 componenten lijm en de bestelde bouten gebruikt hebben. Overigens is de diameter van de bouten 12mm en op de montage beschrijving van de website geven ze aan dat je een14mm steenboor nodig hebt (klopt niet). Uiteindelijk een 16 mm steenboor gebruikt ivm de pluggen. Er zat geen montage handleiding bij de levering en ook geen overzicht voor de aansluiting van de bedrading. Kortom je hebt spier- en mankracht nodig, technisch inzicht

04-08-2020
Jan (Berkel en Rodenrijs)
Prijs:
Kwaliteit:

Mooi rolluik
We hebben een mooi rolluik gekregen, gecombineerd met de duidelijke youtube filmpjes was zelf monteren een eitje. Ook het afstellen de huismerk motor daarna viel alles mee.

Inmiddels het rolluik gekoppeld met mijn domotica systeem en ook dat werkt perfect.

04-08-2020
Jeroen v.drunen (Sint Michielsgestel)
Prijs:
Kwaliteit:

Prima hordeur
Goede voordeur. Eenvoudig te monteren. Zelfde merk kwaliteit als we eerder al eens via de bouwmarkt hadden besteld alleen bij jvs goedkoper . Adres om te onthouden.

04-08-2020
Jeroen v.drunen (Sint Michielsgestel)
Prijs:
Kwaliteit:

Fijne screens
Het duurde zeker de 15 werkdagen maar dan heb je ook wat. Lagen keurig klaar bij ophalen, niet moeilijk te monteren maar wel even meer handjes bij de hand hebben. Werken met motor en afstandsbediening voortreffelijk. Dik tevreden.

04-08-2020
Pim (Goes)
Prijs:
Kwaliteit:

Nette levering, mooie screens
Screens zien er super mooi uit. Kleur is wel lastig te bepalen van het computer scherm dus een monster bestellen is aan te rade

04-08-2020
John Robben (Tilburg)
Prijs:
Kwaliteit:

Rolluiken slaapkamer
Zeer correcte afhandeling. Rolluiken zijn van goede kwaliteit en eenvoudig te monteren en de prijs is een lachertje.
In de toekomst zullen we zeker nogmaals een bestelling plaatsen.

04-08-2020
John Robben (Tilburg)
Prijs:
Kwaliteit:

Rolluiken slaapkamer
De rolluiken zijn van een zeer goede kwaliteit en eenvoudig te plaatsen. De levering was snel en keurig afgehandeld door de chauffeur.
Al met al een prettige ervaring en we zullen in de toekomst zeker nogmaals bij jullie een bestelling plaatsen.
Mvg. John.

Op zoek naar markiezen, zonneschermen, rolluiken, terrasoverkappingen, screens, veranda's, rolpoorten of een ander type zonwering? Dan bent u bij JVS Zonwering aan het goede adres!
Contact
JVS Zonwering BV
De Heinen 22
5371 MJ Ravenstein (Nederland)
(mogelijk in navigatie: Huisseling)
 
Telefoon:
+31 (0) 486 850 119
(voorkeur via e-mail)
Website:
www.markiezen-discount.nl
E-Mail:
Copyright © 2020 JVS Zonwering - Alle rechten voorbehouden